08.08.2024

Torzo katovické sestavy na Štěkeň nestačilo

Poslední přípravné utkání nás v nejlepším rozpoložení nezastihlo. Omluveno bylo z různých důvodů hned deset hráčů, takže jsme sestavu lepili horko-těžko dohromady. Vypomohli nám poříčský Lukáš Krýsl a také Jan Topinka, jenž začal trénovat teprve nedávno. Kluci, děkujeme!

Od začátku se zápas vyvíjel lépe pro štěkeňský Otavan (I. B třída), jemuž spadlo do brány úplně vše, takže v poločase vedl čtyřbrankovým rozdílem. Bohužel jsme směrem dopředu byli prakticky bezzubí. Až po změně stran se hra zlepšila, když padlo po dvou brankách na každé straně, což vyústilo v konečný výsledek 2:6 (0:4).

Nejvíce si však přejeme, aby byl v pořádku Jindra Kadula, který odstoupil ve druhém poločase pro zranění kolene .

Debut mezi tyčemi si odbyl teprve šestnáctiletý gólman Ondřej Kuneš, pro kterého to byla v domácím prostředí (přišel k nám ze Štěkně) velmi těžká zkouška.

Teď nás čeká volný víkend a příští středu doma odehrajeme první kolo Samson Cupu proti Třeboni (5. liga - krajský přebor).

TJ Otavan Štěkeň - SK Otava Katovice 6:2 (4:0).

Branky: Vydržel, vlastní.

Sestava: O. Kuneš - J. Krýsl, Koutský, Cibulka, Braťka, Blatský, Kadula, Duba, Kotenko, Hlava, Vydržel. Střídali L. Krýsl a Topinka.