12.05.2024

Série porážek přerušena! Stačil gól Martina Souhrady

I přes absence a další zranění jsme veledůležitý zápas s béčkem Domažlic zvládli. Stačila k tomu jediná trefa Martina Souhrady. Hned se nám zase dýchá o něco lépe.

26. kolo divize (skupina A), sobota 11. května:

SK Otava Katovice – TJ Jiskra Domažlice B 1:0 (0:0).

Branka: 79. Souhrada. Rozhodčí: Štěrba – Babka, Jakl. ŽK: 2:3 (76. Kadula, 89. Vonášek – 26. Jahn, 38. Velfl, 56. Staněk). Přihlíželo 233 diváků.

Sestava Katovic: Vondrášek – Sigmund, Kotrba, Michal Kynkor, Motl – Vonášek – L. Bálek, Uher (18. Martin Kynkor), Kadula (88. Sládek), Štěch – Požárek (31. Souhrada).

Sestava Domažlic B: Strolený – Secký, Sedláček, Červený, Žák (62. Hendrych), Kolerus (88. Kašpar), Jahn, Staněk (62. Copák), Velfl, Aubrecht, Soběhart (80. Pecháček).

Komentář trenéra Lubomíra Vašici: "Celý týden jsme pracovali na tom, aby to dneska dopadlo dobře. Viděl jsem, že už na nás padá deka. Nebodovali jsme dlouhou dobu a čtyři zápasy bez vstřeleného gólu je opravdu dost. Bylo tedy jasné, že to bude buď, anebo. Jsem rád, že k tomu kluci přistoupili zodpovědně. Zase jsme však měli smůlu – během prvního poločasu se zranili oba útočníci, ale ostatní hráči se o body porvali a naprosto zaslouženě jsme vyhráli. Rozdíl ve skóre mohl být daleko vyšší, vypracovali jsme si mnoho stoprocentních příležitostí. Věřím ovšem, že se dostaneme do klidu, také se k nám trochu přikloní štěstí a začne nám to tam padat."