18.05.2023

Do Dudák arény míří neoblíbené Rokycany

Fotbalisté Katovic mají před sebou předposlední domácí zápas letošní sezony. Sedmadvacáté kolo ačkové skupiny divize zavede v sobotu 20. května do Dudák arény dvanácté Rokycany. Úvodní výkop bude v 17 hodin.

Katovicím, kterým patří ve vyrovnané tabulce pátá příčka, se proti soupeři ze západu moc nedaří – vyhrály nad ním jedenkrát doma, jednou venku remizovaly a třikrát prohrály, z toho jednou po penaltách. O motivaci je tak postaráno. „Rokycany patří k naším méně oblíbeným soupeřům. Jejich styl nám moc nesedí. Mají hodně důrazné a fyzicky zdatné hráče,“ nastínil katovický trenér Přemysl Šroub. „V probíhající sezoně se jim doposud příliš nedařilo, ale poslední dvě kola ukázaly svoji sílu. Výhry v Hořovicích a doma s Petřínem jasně dávají najevo, že nás čeká velice těžký soupeř,“ dodal kouč, jemuž přidělalo vrásky na čele další zranění: „Bohužel nám ubyl další hráč. Lukáš Bálek si poranil koleno a do konce soutěže s ním nemůžeme počítat. Musíme se s tím ale poprat. Pro výhru uděláme maximum.”

Přijďte fandit a pomoci týmu v cestě za dalšími body! Těšit se můžete klasicky na dobrý fotbal, strakonické pivo, skvělé klobásy a poločasovou losovačku o jihoafrická vína.