08.04.2024

Dobrý výkon na body v Soběslavi nestačil

Série neporazitelnosti skončila v Soběslavi, kde jsme se však prezentovali velmi dobrým výkonem. Jen škoda, že nepřišla bodová odměna, šance k vyrovnání byly…

21. kolo divize (skupina A), neděle 7. dubna:

TJ Spartak Soběslav – SK Otava Katovice 3:2 (3:1).

Branky: 16. Pravda, 24. Hoffmann, 42. Boucník – 34. Vonášek, 62. D. Bálek. Rozhodčí: Klátil – Wulkan, Izugrafov. ŽK: 2:2 (35. Pravda, 85. Pavlík – 55. Sigmund, 85. D. Bálek). Přihlíželo 267 diváků.

Sestava Soběslavi: Červenec – Hoffmann, Zeman, Boucník, Kubart, Macák (72. Dumbrovský), Pavlík, Račák, Pravda (58. Bouchal), Vaněk, Hájek (86. Hromada).

Sestava Katovic: Provazník – Brabec (33. Michal Kynkor), Sigmund, Souhrada (46. D. Bálek), Motl, Kotrba, L. Bálek, Vonášek (76. Sládek), Štěch, Požárek (46. Martin Kynkor), Uher.

Komentář trenéra Lubomíra Vašici:Řekl bych, že jsme odehráli jedno z nejlepších venkovních utkání. Bohužel nás soupeř potrestal ze dvou standardních situací, které rozhodly. První poločas jsme dohráli trochu v křeči a v poločase jsme vystřídali. Začátek druhé půle jsme nezachytili, deset minut byla Soběslav aktivnější, ale my jsme se potom z toho vymanili, vstřelili jsme kontaktní gól a po zbytek utkání jsme byli lepší. Tlačili jsme, vytvořili jsme si nějaké závary a měli jsme dokonce i jednu stoprocentní šancí. Takový je bohužel fotbal, někdy člověk má štěstí a spadne to tam, ale tentokrát byli šťastnější Soběslavští. Kluci ale zaslouží pochvalu, bojovali jsme do závěrečného hvizdu a výkon měl z naší strany kvalitu.“