04.08.2020

Úspěšná otočka skóre s kombinovaným Táborskem

Sérii těžkých přípravných zápasů jsme zakončili první srpnovou sobotu soubojem s kombinovanou sestavou druholigového Táborska, ze kterého jsme vyšli jako vítězové.

SK Otava Katovice – FC MAS Táborsko kom. 2:1 (0:1).

Branky: 60. Kadula, 68. D. Bálek – 24. Petr. Rozhodčí: Kaštánek. Přihlíželo 230 diváků.

Sestava Katovic: 1. poločas: Švehla – Miklas, T. Hajdušek, Tušer, Cibulka – Repa, Janoch, Kotrba, D. Bálek – Kadula, Požárek. 2. poločas: Provazník – Koutský, Hajdušek, Tušer (65. Janoch), Chylík – Pavlovič, Kahuj, Kotrba (65. D. Bálek), L. Bálek – Kadula (65. Požárek) – Uher.


Komentář trenéra Přemysla Šrouba: "Jednalo se o těžkého soupeře. Přijelo asi sedm hráčů, kteří byli dopoledne s áčkem Táborska na Spartě, takže jsme nevěděli, co od toho očekávat a jaké bude jeho síla. Zezačátku jsme měli respekt a přestože jsme prohrávali, nabádal jsem hráče, že máme na to skóre otočit. V prvním poločase jsme byli zatáhnutí, nechali jsme hosty rozehrávat, ale po změně stran jsme hráli výše a více jsme je napadali, aby museli nakopávat balony. Byla to dobrá strategie. Myslím, že jsme už byli lepší a zaslouženě jsme skóre otočili. Ukázalo se, že se můžeme měřit s těžkými mančafty a na tom se dá stavět."