26.07.2020

Připsali jsme si cenný skalp třetiligového Písku

Další sobota, další parádní fotbal! Tentokrát jsme si doma vyšlápli na třetiligový Písek. V úvodním poločase jsme si vypracovali dvoubrankový náskok, a i když jsme o něj krátce po změně stran přišli, znovu jsme dokázali odskočit.

SK Otava Katovice – FC Písek 5:3 (2:0).

Branky: 15. a 81. Uher (1. z pen.), 18. Janoch z pen., 53. Kadula, 62. Požárek – 50. Froněk, 51. Presl z pen., 69. Pařízek. Rozhodčí: Makovička – Novotný, Machová. Přihlíželo 320 diváků.

Sestava Katovic: Švehla – Miklas, Hajdušek, Tušer, Chylík – Repa, Kahuj, Janoch, L. Bálek – Kadula – Uher. Střídali Provazník, Cibulka, Koutský, Pavlovič, Kotrba, D. Bálek a Požárek.

Sestava Písku: Satrapa – Sajtl, Kulík, Vacovský, M. Held – J. Held, Pařízek – Sigmund, Petřík, Presl – Froněk. Střídali Vojtíšek, Přibyl, Hajdo, Šťástka a Majer.


Komentář trenéra Přemysla Šrouba: "Připsali jsme si cenný skalp těžkého soupeře, vítězství si ceníme. Jsem spokojený s celým průběhem, pouze nám nevyšel nástup do druhého poločasu z důvodu vystřídání šesti hráčů, nezachytili jsme tempo a trochu jsme se hledali. Ale jak jsme inkasovali podruhé, tak jsme se srovnali a už to bylo dobré. Je u nás už tradice, že se zase konaly gólové hody a diváci si opět přišli na své. Viděli krásný zápas, který byl plný šancí. Naše vítězství bylo zasloužené, neproměnili jsme ještě další příležitosti. Příští k nám zavítá druholigové Táborsko, které se nejspíše představí v kombinované sestavě a opět se bude jednat o atraktivního soupeře. V týdnu se zase dobře připravíme a už teď se těšíme. Doufám, že odehrajeme další kvalitní utkání."