15.11.2022

Přemek Sládek: Věřil jsem tomu, že tam ten gól dotlačíme

Svůj první gól v dresu SK Otava Katovice si schoval na ten nejlepší okamžik. Přemek Sládek si naskočil ve druhé minutě nastavení na rohový kop a nechytatelně zamířil k tyči. Katovice díky tomu doma porazily i soupeře z Hořovic a zimní přestávku přečkají na skvělém druhém místě, o skóre za vedoucím Lomem.

První trefa v katovickém dresu a hned měla punc vítězství. Vstřelil jsi už někdy takto důležitý gól, nebo tenhle řadíš zatím opravdu nejvýš?

Ano, jednalo se o můj první gól v katovickém dresu a hned byl takhle důležitý. Řekl bych, že lépe jsem si vybrat nemohl.

Už Ti to pokladník spočítal? Stálo Tě to hned něco na dokopné?

Zatím mi to ještě nespočítal, jen mi bylo řečeno, že to bude drahé. A na dokopné mě to stalo nějaký ten panák.

Na dokopné byla asi nálada více než veselá, že? Dají se vůbec na vydařeném podzimu najít nějaká negativa?

Dokopnou jsme si po velmi povedeném podzimu užili zaslouženě, k tomu není co dodat. Při pohledu na tabulku se snad ani nedají hledat nějaká negativita.

Už to vypadalo, že poprvé doma klopýtnete, ale nakonec zase vytryskl v Dudák aréně obrovský gejzír radosti. Jak se gólový moment odehrál z Tvého pohledu?

Od 70. minuty jsme Hořovice nepustili pomalu za půlku, věřil jsem tomu, že tam ten gól dotlačíme. A že jsem to byl já, kdo dal ten rozhodující gól, jsem nemohl věřit ani po zápase (smích).

Míč jsi poslal nechytatelně k tyči. Měl jsi čas zamířit, nebo jsi chtěl hlavně trefit bránu?

Dominik krásně rozehrál rohový kop, soupeři se soustředili na naše nejlepší hlavičkáře, tím tam vznikl prostor pro mě. Byl jsem nehlídaný ve vápně a mohl jsem skórovat hlavou „krabicí“. Míč jsem viděl na poslední chvíli a snažil jsem jej umístit co nejvíc k tyči a vyšlo to. Po gólu vypukla obrovská radost a euforie v celé Dudák aréně

Jak se osobně těšíš na zimní přestávku? Jak ji využiješ?

Na přestávku už se docela těším, byl to dlouhý a náročný podzim. Chvilku budu odpočívat a nabírat sílu na jarní část.