13.11.2022

Hrdinou posledního zápasu se stal Přemek Sládek

Sedmý domácí zápas, sedmá radost z vítězství! I díky tomu končíme podzim na senzačním druhém místě, a to jen o skóre za vedoucím Lomem.

15. kolo divize (sk. A), sobota 12. listopadu:

SK Otava Katovice – SK Hořovice 1:0 (0:0).

Branka: 90+2. Sládek. Rozhodčí: Lerch – Panský, Novotný. ŽK: 1:3 (90+2. Sládek – 42. Smetana, 73. Kuška, 83. Záluský). Přihlíželo 348 diváků.

Katovice: Provazník – Cibulka, Janoch, Chylík, Motl – L. Bálek, Kotrba, Kadula (94. Kostka), Štěch – Uher – Habor (57. Sládek).

Hořovice: Bleha – Smetana, Hlídek (68. Záluský), Puchmertl, Šíma (71. Wacker), Kuška, Polák, Vostárek, Vokůrka, Bělohlávek, Landa.

Komentář trenéra Přemysla Šrouba: "Jsem nesmírně rád, že jsme dokázali utkání v nastavení rozhodnout. Myslím si, že si kluci vítězství za výkon ve druhé půli zasloužili. Nastoupil proti nám výborný soupeř a měli jsme toho plné zuby. Několikrát nás musel podržet brankář Provazník, takže jsme za tři body moc rádi. Výhra proti soupeři, který nedostává góly a měl skóre 15:15, se počítá. Věděli jsme, že bude těžké se do něj dostávat. Povedlo se nám střídání. Na plac šel Přéma Sládek a rozhodl pro něj netypicky hlavou. "