16.05.2022

Sérii nezdarů v Soběslavi se zlomit nepodařilo

Soběslavské prokletí bohužel stále pokračuje. Děkujeme všem fanouškům za podporu, uděláme maximum, abychom vám za týden zase udělali radost a připsali si tři body. Těšit se můžete na jihočeské derby, do Dudák arény zavítá Jindřichův Hradec.

FK Spartak Soběslav – SK Otava Katovice 3:0 (2:0).

Branky: 16. Pavlík, 45. a 73. Vaněk (1. z penalty). Rozhodčí: Novotný – Tupý, Brom. ŽK: 2:2 (55. Podhradský, 80. Hájek – 44. Provazník, 66. Motl). Přihlíželo 156 diváků.

Soběslav: Andrew – Rubick, Zeman, Boháč, Hromada (80. Markes) – Pavlík, Bouchal, Hoffmann (38. Boucník), Vaněk – Hájek (80. Dvořák), Podhradský (60. Kutner).

Katovice: Provazník – Hnídek, Cibulka (64. Květoň), Janoch, Motl – L. Bálek (73. Chylík), Repa, Kotrba, D. Bálek (56. Pavlovič) – Uher (64. Habor) – Požárek.

Komentář trenéra Přemysla Šrouba: "V Soběslavi se nám dlouhodobě nedaří, což se bohužel potvrdilo i tentokrát. Hráli jsme špatně a zaslouženě jsme prohráli. Domácí nás porazili svými největšími zbraněmi – rychlý protiútok a nákopy na Vaňka. I když jsme se na to připravovali, tak jsme to nezvládli ubránit. Rozhodující byl gól na 2:0 z penalty těsně před poločasem. Po změně stran jsme mohli zápas zdramatizovat, Uher šel sám na bránu, ale přestřelil. To nás zlomilo a přišel gól na 3:0. Musíme to hodit za hlavu, připravit se na Jindřichův Hradec a znovu doma získat tři body"