30.04.2022

Série neporazitelnosti skončila v Chebu

Dnes bohužel skončily hned dvě série. Ta bez porážky se zastavila na osmičce a vítězná na čísle tři. V Chebu prohráváme 0:1 (0:0), o čemž rozhodl neubráněný roh z 68. minuty. Směrem dopředu jsme byli bezzubí, pořádně jsme nevystřelili na bránu. Fanouškům opět moc děkujeme za podporu a za týden se uvidíme v domácí Dudák aréně, kde od 17 hodin přivítáme Doubravku.

FK Hvězda Cheb - SK Otava Katovice 1:0 (0:0).

Branka: 68. Eisenreich. Rozhodčí: Cihlář - Hamouz, Šálková. ŽK: 3:0 (65. Kompit, 89. Komberec, 90. Kubinec). Přihlíželo 120 diváků.

Sestava Chebu: Mácha – Janda (76. Hrotek), Netrval, F. Kompit, Plíhal – Komberec, Eisenreich, Bauer, Sláma (40. L. Kompit), M. Beneš (89. Pilař) – Kubinec.

Sestava Katovic: Provazník – Hnídek, Janoch, Květoň, Rejšek (83. Chylík) – Pavlovič (65. Pavlovič), Repa, Kotrba, L. Bálek – D. Bálek (81. Habor) – Uher.

Komentář trenéra Přemysla Šrouba: "Každá série jednou končí, a ta naše skončila v Chebu. V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší a vedoucí gól visel ve vzduchu. Měli jsme domácí prakticky na vápně, ale to bylo vše. Žádná tutovka nepřišla. Po přestávce se hra vyrovnala a domácí měli několik střeleckých pokusů, z nich jeden zapadl do brány. Nedokázali jsme se z toho oklepat a hráli jsme v křeči. Nedá se nic dělat, náš výkon nebyl optimální. Na hře se také podepsalo, že oproti minulému zápasu ze základu vypadli Švehla, Cibulka, Kadula a Požárek."