06.05.2022

Do katovické Dudák arény zavítá Doubravka

Hodit předchozí porážku v Chebu za hlavu a začít novou sérii. To je cíl pro utkání 24. kola ačkové skupiny divize, které v sobotu 7. května zavede do katovické Dudák arény sedmou Doubravku. Hrát se bude od 17 hodin.

Minulé kolo přineslo ukončení dlouhé série neporazitelnosti, která čítala osm utkání. Katovičtí se díky tomu vyhoupli za medailové pozice, ale posun na třetí příčku jim nevyšel, když padli na hřišti Chebu. Tomu stačila k výhře jediná trefa. “Po minulé prohře v Chebu budeme chtít nastartovat novou sérii. Přijede k nám znovu velice kvalitní soupeř, který dokázal například zvítězit nad béčkem Dynama nebo v Lomu. Doubravka má skvěle propracovanou defenzivu a šikovné brejkové hráče. Hrajeme ale doma a půjdeme si za třemi body,” zdůraznil katovický trenér Přemysl Šroub.

Minule mu chyběli hned čtyři hráči ze základní sestavy. Jak tomu bude tentokrát? Stihli se dát zdravotně do kupy? “Všichni hráči by měli být v pořádku, takže bychom měli být kompletní,” uvedl.

Přijďte se zase bavit fotbalem a ukázat, že Katovice mají skvělé fanoušky! Jako tradičně se můžete těšit na strakonické pivo, výborné klobásy a poločasovou soutěž o vína z jižní Afriky.