15.10.2021

Fanoušci přijďte, budeme vás potřebovat!

Měření sil s celky z medailových pozic začíná. Jako první divizní fotbalisté Katovic, kterým patří v tabulce čtvrtá pozice, vyzvou vedoucí Lom. Ten se v Dudák aréně představí v sobotu 16. října od 14.30 hodin. A cíl je jasný – poděkovat fanouškům za neutuchající podporu výhrou a udržet stoprocentní domácí bilanci. „Přijďte se s námi rozloučit. Budeme vás potřebovat,“ vzkazuje trenér Přemysl Šroub.

Lom, Přeštice a béčko českobudějovického Dynama. To jsou soupeři pro závěr podzimu, všichni z čela tabulky. Jak se na toto měření sil těšíš a jak myslíš, že můžete obstát?

Já osobně, a myslím, že i hráči, se na tyto tři soupeře těšíme hodně. Je pravda, že bude velmi těžké vydolovat nějaké body, ale my budeme bojovat a věřím, ze každého z nich dokážeme potrápit.

Očekáváš proti Lomu prodloužení vítězné série v domácím prostředí, přestože to tentokrát nebude vůbec jednoduché?

Moc bych si přál Lom doma porazit, už kvůli naším fanouškům, kteří nás v každém zápase podporují a táhnou za vítězstvím. Byla by to pro nás všechny pěkná rozlučka s domácím prostředím.

Co myslíš, že by na Lom mohlo platit? Na co si dát pozor?

Na co si dát pozor? Prakticky na všechno. Lom má obrovskou kvalitu na všech postech. Řada hráčů hrála vyšší soutěže a my budeme muset podat opravdu nadstandardní výkon, abychom mohli pomýšlet na nějaké body. Musíme být včas za míčem a pokusit se proměnit každou šanci, kterou si vytvoříme.

Minule v Jindřichově Hradci byla znatelná absence Jindry Kaduly. Nastoupí tentokrát?

Jindra Kadula marodí a nad jeho startem visí otazník. Je pravda, že v Jindřichově Hradci jsme se s jeho absencí nedokázali vyrovnat. Je to pro nás klíčový hráč.

Proč by si fanoušci neměli nechat zítřejší bitvu ujít? Na co se mohou těšit?

Hrajeme s prvním týmem tabulky, a to už samo o sobě je velké lákadlo. Očekávám pěkný kombinační fotbal z obou stran, který se určitě divákům bude líbit. Přijďte se s námi rozloučit. Budeme vás potřebovat!