19.12.2020

Junioru jsme uštědřili nepopulárního bůra

První a zatím zároveň také poslední přípravné utkání jsme odehráli ve čtvrtek 17. prosince na umělé trávě Na Sídlišti proti účastníkovi krajského přeboru ze Strakonic.

FK Junior Strakonice – SK Otava Katovice 0:5 (0:4).

Branky: Uher 2, Kotrba, Kadula, Chylík. Rozhodčí: Dunovský – Cimrhanzlová, Frček. Hráno bez diváků.

Sestava Junioru Strakonice: Lízal (46. Uhříček) – Kočí, Šimek, Říha, Peroutka (65. Pavlík) – Nosek (80. Viktora), Krýsl (45. Brož), Čapek, Němeček (75. Hlava), Petráň (46. Mička) – Máška (60. Novák).

Sestava Katovic: Švehla – Hromíř, Cibulka, Janoch, Chylík – Lukáš Bálek, Kahuj, Kotrba, David Bálek – Požárek, Uher. Střídali Provazník, Repa, Kadula a Rejšek.

Komentář trenéra Přemysla Šrouba: "Jsem spokojený především s tím, že jsme si konečně mohli zahrát zápas. Naštěstí jsme to stihli, než se zase všechno zastavilo. O výsledek ani tolik nešlo, přesto jsme měli hru od začátku pod kontrolou. Byli jsme lepší na balonu a několikrát jsme se dostali do zakončení. Sice nám chvilku trvalo, než jsme se dokázali prosadit do obranného bloku Junioru, který hodně bránil na vápně, ale když jsme to dostali do rychlosti, začaly přicházet branky. První poločas jsme vyhráli 4:0 a ve druhé půli, která už nebyla tolik kvalitní, mě mrzí, že jsme neproměnili šance. Jinak si myslím, že jsme potvrdili roli favorita a zvítězili zaslouženě."