29.09.2020

Doma jsme si připsali třetí výhru v sezoně

Třetí domácí zápas, třetí vítězství. V Dudák aréně body jen tak nerozdáváme, což jsme potvrdili i v šestém kole divize proti Hořovicím.

Jako klíčové se ukázaly konce obou poločasů. V tom prvním nás poslal do vedení Michal Požárek a krátce před koncem tříbodový zisk stvrdil Michal Repa. Jinak to byl souboj se skvěle chytajícím gólmanem Jaroslavem Novákem, jenž uchránil svůj tým od výraznější porážky. Děkujeme všem fanouškům, kteří přišli!


6. kolo divize (sk. A), sobota 26. září:

SK Otava Katovice – SK Hořovice 2:0 (1:0).

Branky: 45. Požárek, 88. Repa. Rozhodčí: Polena – Hlaváček, Urban. ŽK: 2:2 (35. Kotrba, 67. Chylík – 60. Mareš, 77. Mihálik). Přihlíželo 48 diváků.

Sestava Katovic: Švehla – Cibulka, Janoch, Tušer, Chylík – Repa (90. Hromíř), Kahuj, Kotrba (64. D. Bálek), L. Bálek (88. Miklas) – Kadula (90. Koutský), Požárek (64. Uher).

Sestava Hořovic: Novák – Klimeš, Mihálik, Kraus, Hlídek, Bělohlávek (70. Königsmark), Balvín, Mencl, Mareš, Záluský, Mach.


Komentář trenéra Přemysla Šrouba: "Jsem rád, že jsme se oklepali z minulé porážky v Soběslavi a získali jsme doma tři body s těžkým soupeřem. Celý týden jsem klukům vštěpoval, aby na ni zapomněli. Prohra přišla po dlouhé době a je to fotbal, nemůžeme si myslet, že porazíme každého. Na Hořovice jsme se připravili poctivě a potvrdilo se, že dobře brání. Na těžkém terénu a za vytrvalého deště to nebylo nic jednoduchého. Přesto si myslím, že jsme mohli zvítězit daleko vyšším rozdílem, protože soupeři dobře zachytal brankář. Chtěl bych také poděkovat fanouškům, kterých přišlo více, než jsme čekali. Počasí nebylo dobré, dva dny vkuse pršelo a byla zima. Vytrvale nás povzbuzovali a dohnali nás ke třem bodům, jsem z toho nadšený."


Ostatní výsledky 6. kola: Přeštice – Petřín Plzeň 3:1, Mariánské Lázně – Rokycany 3:2, Dynamo České Budějovice B – Sedlčany 4:0, Jindřichův Hradec – Doubravka 4:2, Klatovy – Soběslav 2:1, Lom – Cheb 7:1, Mýto – Beroun odloženo.