07.03.2020

O výhře nad Mýtem jsme rozhodli už v úvodním poločase

Na úvod jarní části divize jsme si připsali vítězství, soupeře ze západočeského Mýta jsme v sobotu 7. března porazili na svém hřišti těsně 2:1 (2:0), tedy stejným výsledkem jako v prvním vzájemném střetnutí.

Úvodní poločas se odehrával zcela v naší režii, jenže místo kanonády se konal festival zahozených šancí. Ujaly se pouze dvě - po pěkné kombinaci se prosadil Požárek a zanedlouho doklepl míč do sítě po Bálkově akci Janoch.

Po změně stran se však obraz hry výrazně změnil. Soupeř v 58. minutě po chybě snížil a o výsledek jsme se strachovali až do závěrečného hvizdu.

Přemysl Šroub, trenér Katovic: "První poločas byl z naší strany excelentní – na soupeře jsme vletěli, vypracovali jsme si dvoubrankový náskok a kdyby to bylo 4:0, nikdo by se divit nemohl. Vytvořili jsme si řadu šancí, soupeře jsme tlačili a k ničemu jsme ho nepustili. K úvodní půli jsem opravdu žádné výhrady neměl. Bohužel se stalo to, na co jsem hráče upozorňoval. Po chybě jsme inkasovali a poté jsme se strachovali o vítězství. Byl to boj a válka až do závěrečného hvizdu. Musím kluky pochválit za to, že to zvládli."

Katovice VS. Mýto

16. kolo - 7. 3. 2020
2:1
(2:0)
Statistiky:
Branky: 28. Požárek, 40. Janoch – 58. P. Zajíček.

Rozhodčí: Toman – Gunitš, Eibl.

ŽK: 1:1 (82. T. Hajdušek – 80. Brož).

Diváků: 321 diváků.
Katovice:

Švehla – Miklas, T. Hajdušek, Tušer, Horejš – Bálek, Janoch, Kahuj, Pavlovič (81. Chylík) – Uher, Požárek (68. Repa).

Mýto:

Vild – T. Zajíček, Brož, Havel, Brož, Štych, Buršík (46. Lávička), Staněk (46. Holý), Vileta, P. Zajíček (77. Konopásek), Hereit (61. Szedmák).